Det är svårt att dölja vår stolthet att legenden Phil Campbell eller Lord Axesmith som han även går under, har valt Parkwood Guitars som sin akustiska gitarr. Även Phil använder sig av Parkwood P860. Denna gitarr har solitt granlock från Kanada, sidor och botten av solid rosewood.

 I år firar Motörhead 40 år i rockens tjänst och Phil Campbell och Motörhead är mer aktiva än på länge. Om någon vecka startar deras Europa turné och de kommer till Stockholm och Göteborg i början av december. Om du inte redan skaffat deras senaste skiva Bad Magic, så gör det i tid innan de kommer hit.

Vi hade nöjet att prova ut Parkwood gitarrer tillsammans i somras, när de var senast i Sverige.

 

 

 

 

Kee Marcello behöver ingen närmare presentation. Efter legendariska band som easy Action och Europe, turnerar Kee med sitt egna band Kee Marcello Band. Just nu så är de på turné i Storbritanien.

Vid sidan av elgitarr så använder Kee akustiska gitarrer flitigt. Snygg ton och bra kvalitet är skall skallkrav från Kee sida. Parkwood var ett lätt val av honom. Kee spelar på en P860 som har solitt granlock och solid rosewood i satg och botten, plus Fishmans Matrix system som mik.

Pröva den i en musikaffär nära dig.

 

Vi på RvbB plockar upp årets mest virala snackis i PA branschen. Det finns inte en själ i branschen som inte sett videon med Gaffgun. Nu är det inte längre rookie bland crew´t som får tejpa fast kablarna på scen.  Numer är det chefen som fixar gaffan!

Med Gaffgun kan du lätt tejpa fast alla kablar på scen. I paketet ingår tre olika "munstycken" beroende på hur många kablar du vill tejpa fast.

Du kan fästa upp till 6st mik kablar med gaffgun. Gaffgun funkar med de flesta gaffa sorter, men vi rekommenderar Gaffguns egen gaffa.

Så om du vill framstå som den innovativa PA snubben så är du först med Gaffgun, plus du skaffar dig Leatherman Tread. Om du vill ligga på knä med rumpan i vädret och klistra fast kablarna så är det ditt val....

Läs mer om GaffGun här.....

 

 

 

När Marios iliopoulos var på jakt efter en akustisk gitarr till Nightrages nya platta "The Puritan", så var kraven höga. Han var på jakt efter en välbyggd gitarr med stor ton. Att gitarren skulle vara helsolid var givetvis ett krav, bra urval av trä ett annat. Till detta behövdes en bra aktivt miksystem.

Valet föll på Parkwood P860, nja vi är inte förvånade!

The Puritan är Nightrage 6:e studio album och har fått lysande recensioner runt i världen. Som till exempel Metal Temple skriver, " One of the best of 2015, and it will be entering my top 10 I am sure."

Nightrage bildades i Grekland 2000 av Marios och Gus G, som du idag hittar vid sidan av Ozzy. De flyttade senare till Metallens Mecka Göteborg, som de har haft som bas sedan dess. Idag består Nightrage av Marios Iloipoulos, gitarr, Ronnie Nyman sång och Anders Hammer bas.

Gör som Marios, ta en närmare titt på Parkwoods kvalitetsgitarrer. Marios är den första av en serie av internationella gitarrister som vi kommer presentera tillsammans med med Parkwood.

Hitta det bästa hos Rvrb, senaste tillskottet i vårt sortiment är Leatherman. Den första produkten som vi släpper är det urcoola armbandet Tread. Tread är ett armband gjort av 17-4 Stainless steel med totalt 29st verktyg. Allt vad du behöver, skruvmejslar, insexskruvar, kniv, öl öppnare. Bästa med allt du kan ta med den på flighten. 

Leverans sker i September, förbeställ hos RvrB så att du är först.