Det är svårt att dölja vår stolthet att legenden Phil Campbell eller Lord Axesmith som han även går under, har valt Parkwood Guitars som sin akustiska gitarr. Även Phil använder sig av Parkwood P860. Denna gitarr har solitt granlock från Kanada, sidor och botten av solid rosewood.

 I år firar Motörhead 40 år i rockens tjänst och Phil Campbell och Motörhead är mer aktiva än på länge. Om någon vecka startar deras Europa turné och de kommer till Stockholm och Göteborg i början av december. Om du inte redan skaffat deras senaste skiva Bad Magic, så gör det i tid innan de kommer hit.

Vi hade nöjet att prova ut Parkwood gitarrer tillsammans i somras, när de var senast i Sverige.

 

 

 

 

Kee Marcello behöver ingen närmare presentation. Efter legendariska band som easy Action och Europe, turnerar Kee med sitt egna band Kee Marcello Band. Just nu så är de på turné i Storbritanien.

Vid sidan av elgitarr så använder Kee akustiska gitarrer flitigt. Snygg ton och bra kvalitet är skall skallkrav från Kee sida. Parkwood var ett lätt val av honom. Kee spelar på en P860 som har solitt granlock och solid rosewood i satg och botten, plus Fishmans Matrix system som mik.

Pröva den i en musikaffär nära dig.