Marios Iliopoulos från Nightrage väljer Parkwood Guitars

När Marios iliopoulos var på jakt efter en akustisk gitarr till Nightrages nya platta "The Puritan", så var kraven höga. Han var på jakt efter en välbyggd gitarr med stor ton. Att gitarren skulle vara helsolid var givetvis ett krav, bra urval av trä ett annat. Till detta behövdes en bra aktivt miksystem.

Valet föll på Parkwood P860, nja vi är inte förvånade!

The Puritan är Nightrage 6:e studio album och har fått lysande recensioner runt i världen. Som till exempel Metal Temple skriver, " One of the best of 2015, and it will be entering my top 10 I am sure."

Nightrage bildades i Grekland 2000 av Marios och Gus G, som du idag hittar vid sidan av Ozzy. De flyttade senare till Metallens Mecka Göteborg, som de har haft som bas sedan dess. Idag består Nightrage av Marios Iloipoulos, gitarr, Ronnie Nyman sång och Anders Hammer bas.

Gör som Marios, ta en närmare titt på Parkwoods kvalitetsgitarrer. Marios är den första av en serie av internationella gitarrister som vi kommer presentera tillsammans med med Parkwood.

Logga in för att kommentera
Tillbaka till bloggen