Rvrb tar Gaffgun till Sverige,

Vi på RvbB plockar upp årets mest virala snackis i PA branschen. Det finns inte en själ i branschen som inte sett videon med Gaffgun. Nu är det inte längre rookie bland crew´t som får tejpa fast kablarna på scen.  Numer är det chefen som fixar gaffan!

Med Gaffgun kan du lätt tejpa fast alla kablar på scen. I paketet ingår tre olika "munstycken" beroende på hur många kablar du vill tejpa fast.

Du kan fästa upp till 6st mik kablar med gaffgun. Gaffgun funkar med de flesta gaffa sorter, men vi rekommenderar Gaffguns egen gaffa.

Så om du vill framstå som den innovativa PA snubben så är du först med Gaffgun, plus du skaffar dig Leatherman Tread. Om du vill ligga på knä med rumpan i vädret och klistra fast kablarna så är det ditt val....

Läs mer om GaffGun här.....

 

 

 

Logga in för att kommentera
Tillbaka till bloggen